mandag 10. desember 2012

Hjemmelagde karbonader

 
 
 
Det er alltid å lage noe man aldri har laget før! I dag laget jeg karbonader for første gang, og ikke for å skryte, men de ble fantastiske :) Det smaker ikke bare godt med alt som er hjemmelaget, men når man lager det selv, så vet hva som er i. Man vet at det er rene ingredienser, og ikke masse tilsetningsstoffer i som gjør at det holder seg "ferskt" i lang tid.
 
Her er oppskriften på mine karbonader
 
Siljes karbonader
 
3 pk karbonadedeig
3 egg
1/2-1 løk
Salt og pepper
 
Finhakk løken og ha alle ingrediensene i en bolle. Bland godt sammen til en fin deig.
 
 
 
Form karbonadene til ønsket størrelse. Stekes i olje og smør til de har fått en fin stekeskorpe. Stek karbonadene i ovnen til de er gjennomstekte. Ca 10-15 min, på 180 grader.

 
Legg de i frysa, så har du til flere middager. Eller hva med en deilig julelunsj?


Håper dere har hatt en fin start på uka :)

Silje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar